onsdag 26 augusti 2015

"Jätt päjs"

Minos "Offe" är lite tuffsig men "han haj jätt päjs". Jag är lite för brun för att vara en perfekt Dansk svensk gårdshund. Men i min familj är inte hudfärg eller utseende viktigt. En mysig insida däremot och att man är kramgo...det är perfekt. Hälsningar Aston💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖👍👍👍👍👍👍👍

4 kommentarer:

  1. Aston har ju visst perfekt färg, och en både mysig å busig insida._. Helt perfekt tycker Dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja det tycker jag också. Han är fin på alla sätt, men kanske lite för brun för utställning. Men jag kanske kan tävla med honom i något annat som till exempel agility. så får jag jättemånga rosetter. haha. Tack för meddelandet.

      Radera
  2. Han är jättefin :) Och färgen är rätt, det är bara det att han har pyttelite för lite med vitt på kroppen, men magen räknas också och den är ju vit ;)
    Ni ska se att det kommer gå bra på utställningarna när det är dags, han är verkligen snygg och är en av guldklimparna i kullen! :)
    Sen är det ju så kul att ni matchar i håret du, Hanna, och Aston :)
    Hoppas valpkursen går fortsatt bra och att han inte springer till kaninerna hela tiden ;)
    Kramar från uppfödarmatte

    SvaraRadera
  3. tack för ditt snälla meddelande.vi tycker verkligen han också är jättefin.ja vi tycker också att han är en av guldklimparna..och vi gillar att han är brun och har samma färg som mig. Jag vill så gärna vinna massor av rosetter men vi får se om det blir i utställning eller i agility :) Men nu vill jag äta pannkaka. ha det bra. Och grattis till dina fina priser.

    SvaraRadera