onsdag 23 september 2015

Astons minisemester

När vi var i London så fick Aston också åka på minisemester till Kennel Funnyfail's där han kommer ifrån och där bla hans mamma och syster finns. Vi fick meddelanden om att han lekte, busade men att han också hann med att vara trotsig. Under helgen var Aston, mamma Ebba och syster April på inofficiella hundutställningar. Aston blev BIM valp med Hp(hederspris) i Huskvarna med domarens kritik:
"5mån, utom. könsprägel, välmejslat huvud, aningen framträdande ögon, korrekt ansatta öron, stram hals, stark rygg, kunde med fördel haft djupare bröst , ger aningen luftigt intryck, tillräcklig benstomme, vackra tassar, rör sig
trevligt. "

I Skillingaryd blev Aston BIR valp med Hp. Domare Tina Permo gav kritiken:
"En valp som har alla förutsättningar för att bli utmärkt i vuxen ålder. Utm huvud, fint uttryck, vinklar bra och han har bra rörelser. Lycka till med honom."

Nu är Aston hemma igen och har myst och sovit mest hela tiden. Han ligger nära och vill ha koll på oss hela tiden. Det var nog både semester från oss men också massor av äventyr för honom. Kul att han fick rosetter också! Min favorit är den rosa och limegröna son han har på sig på bilden.
😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar