lördag 19 december 2015

Hjälp!

...alltså någon har bytt ut vår Aston. Vi hade en busig men lydig valp som blev lugnare och lugnare. Men nu har vi en...tonåring typ som får massor av tokspel. Det händer varje dag.

Han får inte längre vara i köket själv eller när de mindre barnen äter för han letar mat jämt och tar varje chans att hoppa upp på bordet eller sträcka sig upp på köksbänkarna.
När han blir utestängd från köket är det som han letar något att busa med...helst äta på. Oj, vad han har bitit sönder saker nu. Först tänkte vi att han tycker att vi ska städa bättre, men även om vi har blivit bättre på det så hittar han saker att gnaga på.
Ibland är han döv också. Ord som han kan verkar betyda helt andra saker nu.

Vi kallar denna hund för AS-ton och hoppas att snarast få vår hund tillbaka. Vi trodde att han var svartsjuk på Pärlan, men nu tror vi att  hormonerna har tagit över honom...oftast...om han inte sover😀

1 kommentar:

  1. Hej :)
    Hihi, det låter helt klart som att det är könsmognad på G hos den lilla killen! Några av bröderna har blivit likadana, några har inte kommit dit riktigt än :)
    Han kommer fortsätta testa gränserna och hitta på bus, det gäller nu mer än tidigare att vara ännu tydligare med vad man får och inte får göra när man är hund. Och säg till honom på skarpen :)
    Hör gärna av er om ni vill prata av er om alla hans hyss! Stora kramar från uppfödarmatte <3

    SvaraRadera