söndag 20 december 2015

Tempo

Oj, vilken dag! Vi har städat så att julgranen ska få plats, pyntat, busat och så har vi haft gäster. Aston blev helt slut även om han gillar full fart. Han tror ju också att det är hans gäster, så han har fullt upp. Vi försöker att förklara för honom att det är baaara våra gäster, men det verkar ta ett tag för honom att förstå.

Dagens As-ton; När vi var borta en sväng och Aston skulle vara ensam hemma så roade han sig med att ta ner några av våra jackor från galgarna och drar in dem i vardagsrummet. Kul.

Ett av förra veckans As-ton: Aston skulle vänta utanför förskolan när Mino och Pep skulle lämnas. Han fick ha dubbla selar förutom sin jacka eftersom han har hoppat ur en sele en gång. Han fick ligga på en filt och fick ett ben att gnaga på. Tio minuter senare låg selarna kvar utan As-ton. Gulligt att han vill leta efter sin familj, men pinsamt att han kröp under staketet och in bland barnen på gården. Fröknarna där tyckte att han var både lydig och söt ändå. Tur.

Vi får jobba mer på ensamhetsträning.

Nu slappar vi trötta vid öppna spisen. As-ton får ej vara med då han kissade på eldstaden förra veckan(jo, han är rumsren...det var bara ett As-ton infall..).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar